1
Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu. Sceďte a udržujte teplé.
2
Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte k němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule.
3
Na oleji opékejte 2–3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte. Podávejte s parmazánem.
1
Špagety uvařte ve vroucí osolené vodě tak, aby byly na skus neboli al dente. Řídit se můžete rovněž návodem na obalu. Sceďte a udržujte teplé.
2
Okapaného tuňáka dejte do mísy, přidejte k němu strouhanku, kopr, pažitku, nasekané piniové oříšky, citronovou kůru, vejce a důkladně vše prohněťte do kompaktní hmoty. Z ní rukama vytvarujte menší koule.
3
Na oleji opékejte 2–3 minuty ze všech stran dozlatova. Pak do pánve přidejte špagety, pesto a smetanu a opatrně, ale důkladně promíchejte. Podávejte s parmazánem.