×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Přírodní vepřové ledvinky s chlebem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Přírodní vepřové ledvinky s chlebem

Co budete potřebovat

500–600 g vepřových ledvinek
80 g másla
80 g cibule AQ
mletý kmín
hovězí vývar na podlití AQ
pepř
sůl
plátky chleba k podávání
čerstvý tymián AQ

Jak na to?

Ledvinky rozřízněte a opatrně vyřízněte žilky a tučné části. Důkladně je omyjte a osušte. V širším, nejlépe silnostěnném hrnci rozehřejte máslo a dorůžova na něm opečte cibuli. Přidejte mletý kmín a opékejte, dokud nezavoní. Přidejte pokrájené ledvinky a zprudka je orestujte – stačí asi jen 2–3 minuty, ne déle, aby ledvinky neztvrdly. Osolte je a opepřete, podlijte vývarem a 5 minut povařte. Podávejte s chlebem, posypané tymiánem.
Tip - Ledvinky opékejte zprudka a krátce, jinak ztvrdnou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Přírodní vepřové ledvinky s chlebem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

500–600 g vepřových ledvinek
80 g másla
80 g cibule AQ
mletý kmín
hovězí vývar na podlití AQ
pepř
sůl
plátky chleba k podávání
čerstvý tymián AQ

Jak na to?

Ledvinky rozřízněte a opatrně vyřízněte žilky a tučné části. Důkladně je omyjte a osušte. V širším, nejlépe silnostěnném hrnci rozehřejte máslo a dorůžova na něm opečte cibuli. Přidejte mletý kmín a opékejte, dokud nezavoní. Přidejte pokrájené ledvinky a zprudka je orestujte – stačí asi jen 2–3 minuty, ne déle, aby ledvinky neztvrdly. Osolte je a opepřete, podlijte vývarem a 5 minut povařte. Podávejte s chlebem, posypané tymiánem.
Tip - Ledvinky opékejte zprudka a krátce, jinak ztvrdnou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty