Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pražma s chřestem a jáhly

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pražma s chřestem a jáhly

Co budete potřebovat

150 g jáhel Nature’s Promise Bio
sůl
150 g bílého chřestu
1 pórek
½ hlávkového salátu
pepř
8 filetů pražmy
8 lžic olivového oleje
3 limety
2 hrsti baby špenátu

Jak na to?

1.Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.

2.V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.

3.Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.

4.V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.

5.Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.

6.Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pražma s chřestem a jáhly

Hlavní chod Velmi snadné Bez laktózy Videorecept Magazín 5/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

150 g jáhel Nature’s Promise Bio
sůl
150 g bílého chřestu
1 pórek
½ hlávkového salátu
pepř
8 filetů pražmy
8 lžic olivového oleje
3 limety
2 hrsti baby špenátu

Jak na to?

1.Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.

2.V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.

3.Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.

4.V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.

5.Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.

6.Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty