Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

150 g jáhel Nature’s Promise Bio
sůl
150 g bílého chřestu
1 pórek
½ hlávkového salátu
pepř
8 filetů pražmy
8 lžic olivového oleje
3 limety
2 hrsti baby špenátu

Postup přípravy

1.Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.

2.V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.

3.Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.

4.V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.

5.Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.

6.Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.

Jak na to?

Pomohl vám recept?

Další videorecepty