
Pražma s chřestem a jáhly
Postup přípravy
1.Jáhly spařené horkou vodou uvařte podle návodu v osolené vodě. Sceďte.
2.V druhém hrnci s vroucí osolenou vodou povařte oloupaný chřest zbavený dřevnatých konců 8 minut.
3.Bílou podélně rozkrojenou omytou část pórku nakrájejte na tenké nudličky. Jednotlivé listy salátu propláchněte, nechte okapat.
4.V pánvi opečte na 4 lžících oleje osolené a opepřené ryby z každé strany 2 minuty. Zakapejte šťávou z ½ limety.
5.Ve větší míse promíchejte jáhly s pórkem, chřestem, špenátem, olejem, solí, pepřem a zbylou šťávou z limety.
6.Rybu podávejte se salátem a kouskem limety.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod