×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pravý mexický steak bistec de res

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pravý mexický steak bistec de res

Co budete potřebovat

400 g hovězího steaku Albert Excellent (Queensland steak)
4 lžíce olivového oleje
4 kukuřičné tortilly
Na marinádu:
2 stroužky česneku
1⁄2 cibule
2 lžičky sušeného oregana
1 lžíce olivového oleje
100 ml mexického piva
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na marinádu oloupejte a rozdrťte česnek. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte česnek s cibulí a přidejte oregano, olivový olej a pivo. Osolte a opepřete.
2. Maso naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc odležet (minimálně 6 hodin).
3. Na grilovací pánvi rozehřejte olej a maso opékejte 3–5 minut z každé strany pro středně propečený steak.
4. Maso nakrájejte na jemné plátky a podávejte s tortillami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pravý mexický steak bistec de res

Hlavní chod Velmi snadné Mexická Maso Párty Videorecept Magazín 3/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 4 (1)
Maso podávejte se salátem Pico de gallo.

Co budete potřebovat

400 g hovězího steaku Albert Excellent (Queensland steak)
4 lžíce olivového oleje
4 kukuřičné tortilly
Na marinádu:
2 stroužky česneku
1⁄2 cibule
2 lžičky sušeného oregana
1 lžíce olivového oleje
100 ml mexického piva
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na marinádu oloupejte a rozdrťte česnek. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte česnek s cibulí a přidejte oregano, olivový olej a pivo. Osolte a opepřete.
2. Maso naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc odležet (minimálně 6 hodin).
3. Na grilovací pánvi rozehřejte olej a maso opékejte 3–5 minut z každé strany pro středně propečený steak.
4. Maso nakrájejte na jemné plátky a podávejte s tortillami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty