
Pravý mexický steak bistec de res
Maso podávejte se salátem Pico de gallo.
Postup přípravy
1. Na marinádu oloupejte a rozdrťte česnek. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. V míse smíchejte česnek s cibulí a přidejte oregano, olivový olej a pivo. Osolte a opepřete.
2. Maso naložte do marinády a nechte nejlépe přes noc odležet (minimálně 6 hodin).
3. Na grilovací pánvi rozehřejte olej a maso opékejte 3–5 minut z každé strany pro středně propečený steak.
4. Maso nakrájejte na jemné plátky a podávejte s tortillami.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
1hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod