×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pomazánka z  vepřového masa

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za...
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka

Pomazánka z  vepřového masa

Co budete potřebovat

2 lžičky kuliček jalovce
2 lžičky kuliček pepře
2 bobkové listy
800 g vepřového bůčku
800 g krkovičky
6 stroužků česneku
2 cibule
2 lžíce majoránky
sůl

Jak na to?

Jalovec, pepř i bobkové listy nadrtíme v mlýnku nebo v hmoždíři. Přidáme 2 lžičky soli a  nasypeme koření do velké mísy. Maso nakrájíme na kostky o  velikosti 3×3 cm a přihodíme ke koření. Prolisujeme česnek, nakrájíme cibuli nahrubo a oboje přidáme k masu. Vše rukama pořádně promícháme. Překryjeme fólií a necháme v  ledničce přes noc.
Druhý den rozehřejeme troubu na teplotu 150°C. Maso přesuneme do pekáče, podlijeme půl hrnkem vody a  pečeme překryté alobalem tři hodiny. Hotové maso ještě rozmačkáme vidličkou nebo mačkadlem na brambory, promícháme s majoránkou a  přesuneme do sklenic. Necháme zchladnout a uchováváme v chladu. Pomazánka vydrží v lednici až dva týdny.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pomazánka z  vepřového masa

Svačina Snadné Česká Chuťovky Párty Majoránka Magazín 1/2017 Počet porcí: 4 skleničky po 300 ml
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 lžičky kuliček jalovce
2 lžičky kuliček pepře
2 bobkové listy
800 g vepřového bůčku
800 g krkovičky
6 stroužků česneku
2 cibule
2 lžíce majoránky
sůl

Jak na to?

Jalovec, pepř i bobkové listy nadrtíme v mlýnku nebo v hmoždíři. Přidáme 2 lžičky soli a  nasypeme koření do velké mísy. Maso nakrájíme na kostky o  velikosti 3×3 cm a přihodíme ke koření. Prolisujeme česnek, nakrájíme cibuli nahrubo a oboje přidáme k masu. Vše rukama pořádně promícháme. Překryjeme fólií a necháme v  ledničce přes noc.
Druhý den rozehřejeme troubu na teplotu 150°C. Maso přesuneme do pekáče, podlijeme půl hrnkem vody a  pečeme překryté alobalem tři hodiny. Hotové maso ještě rozmačkáme vidličkou nebo mačkadlem na brambory, promícháme s majoránkou a  přesuneme do sklenic. Necháme zchladnout a uchováváme v chladu. Pomazánka vydrží v lednici až dva týdny.

Další recepty a články

Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Citronové kuře
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Cizrna na paprice za pár minut
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka
Hrachová polévka

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.