
Boršč na zahřátí

Velmi snadné
31-45 minut
0/5
Bezlepkové
Sous Vide
Polévka
Ingredience
Složení 6 porcí
- Červená řepa 150 g
- Hovězí pečeně sous-vide 320 g
- Mrkev 2 ks
- Cibule 1/2 ks
- Česnek 2 strouž.
- Zelí červené 1/2 ks
- Vývar hovězí 2 l
- Brambory 3 ks
- Olej slunečnicový 2 plž
- Rajský protlak 4 plž
- Zakysaná smetana 6 plž
- Citron 1 ks
- Bobkový list 1 ks
- Kopr 1 hrs.
- Sůl
- Pepř
- Červená řepa 150 g
- Hovězí pečeně sous-vide 320 g
- Mrkev 2 ks
- Cibule 1/2 ks
- Česnek 2 strouž.
- Zelí červené 1/2 ks
- Vývar hovězí 2 l
- Brambory 3 ks
- Olej slunečnicový 2 plž
- Rajský protlak 4 plž
- Zakysaná smetana 6 plž
- Citron 1 ks
- Bobkový list 1 ks
- Kopr 1 hrs.
- Sůl


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.