Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Polévka z černého kořene

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených...
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených...
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Polévka z černého kořene

Co budete potřebovat

500 ml kuřecího vývaru
10 černých kořenů, oloupaných,
nakrájených na kusy
2 menší brambory, oloupané a nakrájené
3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
2 lžíce zakysané smetany
sůl, bílý pepř a muškátový oříšek
olivový nebo sezamový olej na ozdobu

Jak na to?

Do kastrolu naliji kuřecí vývar, přivedu k varu, přidám černý kořen a brambory a na středním plameni vařím doměkka. Přidám česnek a ještě minutu povařím. Stáhnu z plamene a tyčovým mixérem rozmixuji dohladka. Přidám zakysanou smetanu, dochutím solí, bílým pepřem a muškátovým oříškem a promíchám. Nakonec polévku ozdobím olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Polévka z černého kořene

Polévka Snadné Česká Vaření Magazín 1/2015
(0)

Co budete potřebovat

500 ml kuřecího vývaru
10 černých kořenů, oloupaných,
nakrájených na kusy
2 menší brambory, oloupané a nakrájené
3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
2 lžíce zakysané smetany
sůl, bílý pepř a muškátový oříšek
olivový nebo sezamový olej na ozdobu

Jak na to?

Do kastrolu naliji kuřecí vývar, přivedu k varu, přidám černý kořen a brambory a na středním plameni vařím doměkka. Přidám česnek a ještě minutu povařím. Stáhnu z plamene a tyčovým mixérem rozmixuji dohladka. Přidám zakysanou smetanu, dochutím solí, bílým pepřem a muškátovým oříškem a promíchám. Nakonec polévku ozdobím olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Polévka z pečených brambor
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat
Polévka z pečených rajčat

Inspirujte se podobnými recepty