1
Uvařte 300 g jasmínové rýže dle návodu na obalu.
2
V pánvi wok rozehřejte 2 lžíce rostlinného oleje a orestujte na něm 2 stroužky oloupaného a najemno nakrájeného česneku, dokud se nerozvoní. Přidejte 200 g kuřecího masa nakrájeného na nudličky a pečte dozlatova. Poté přidejte 400 g směsi zeleniny na nasi goreng a restujte asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
3
Do pánve přidejte 300 g zchladlé vařené jasmínové rýže a promíchejte. Vmíchejte 2 lžíce sójové omáčky, lžíci sladké chilli omáčky a lžíci rybí omáčky. Pokračujte ve smažení, dokud se rýže, maso i zelenina neprohřejí a nepromíchají s omáčkou.
4
Na další pánvi rozehřejte trochu oleje a usmažte volské oko na každou porci. Hotové nasi goreng podávejte s volským okem a posypte nasekaným koriandrem. Podle chuti doplňte krabími lupínky.
1
Uvařte 300 g jasmínové rýže dle návodu na obalu.
2
V pánvi wok rozehřejte 2 lžíce rostlinného oleje a orestujte na něm 2 stroužky oloupaného a najemno nakrájeného česneku, dokud se nerozvoní. Přidejte 200 g kuřecího masa nakrájeného na nudličky a pečte dozlatova. Poté přidejte 400 g směsi zeleniny na nasi goreng a restujte asi 5 minut, dokud zelenina nezměkne.
3
Do pánve přidejte 300 g zchladlé vařené jasmínové rýže a promíchejte. Vmíchejte 2 lžíce sójové omáčky, lžíci sladké chilli omáčky a lžíci rybí omáčky. Pokračujte ve smažení, dokud se rýže, maso i zelenina neprohřejí a nepromíchají s omáčkou.
4
Na další pánvi rozehřejte trochu oleje a usmažte volské oko na každou porci. Hotové nasi goreng podávejte s volským okem a posypte nasekaným koriandrem. Podle chuti doplňte krabími lupínky.