
Polentová kaše s batátovými karbanátky
Postup přípravy
Batáty oloupejte, pokrájejte, uvařte doměkka, rozšťouchejte a nechte vychladnout. Důkladně promíchejte s mletým hovězím masem, polovinou nasekané petrželové natě, vejcem a nadrobeným toastovým chlebem. Osolte a opepřete. Umíchejte kompaktní směs, vytvarujte karbanátky a smažte je na nepřilnavé pánvi na malém množství oleje.
Polentu připravte podle návodu, trvá to pouze pár minut. Do horké kaše vmíchejte máslo, nastrouhaný parmazán, zbytek petrželové natě a podle potřeby ji dosolte.
Pomohl vám recept?
8hodnocení5
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod