Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Polentová kaše s dýní a sýrem

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka...
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Polentová kaše s dýní a sýrem

Co budete potřebovat

500 g dýně Hokkaido
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
100 g instantní polenty
50 g másla
2 lžíce strouhaného parmazánu
75 g sýru s modrou plísní

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 200 °C. Plátky dýně (bez semínek) rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zastříkněte asi 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete. Pečte 20 minut doměkka. Instantní polentu připravte podle návodu na obalu – vařte ji do polotuha, abyste ji mohli nabírat lžící. Poté vmíchejte máslo, parmazán a podle chuti osolte. Podávejte ji s pečenou dýní a rozdrobeným sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Polentová kaše s dýní a sýrem

Předkrm Snadné Česká Vaření Magazín 11/2012
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

500 g dýně Hokkaido
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
100 g instantní polenty
50 g másla
2 lžíce strouhaného parmazánu
75 g sýru s modrou plísní

Jak na to?

Troubu rozehřejte na 200 °C. Plátky dýně (bez semínek) rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, zastříkněte asi 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete. Pečte 20 minut doměkka. Instantní polentu připravte podle návodu na obalu – vařte ji do polotuha, abyste ji mohli nabírat lžící. Poté vmíchejte máslo, parmazán a podle chuti osolte. Podávejte ji s pečenou dýní a rozdrobeným sýrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky
Zelňáky

Inspirujte se podobnými recepty