Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pohankové lívance s Lučinou

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky...
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto...
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Pohankové lívance s Lučinou

Co budete potřebovat

150 g pohankové mouky
1 hrnek vlažného mléka
25 g droždí
1 lžíce cukru
2 balení Lučiny 100 g
1 vejce
sůl
olej
lesní ovoce
Na krém
200 ml smetany ke šlehání
1 balení Lučiny 100 g
1 lžíce cukru

Jak na to?

Do mísy prosejte mouku, nalijte do ní trochu mléka, nalámejte droždí, přidejte cukr a nechte vzejít kvásek. Přidejte mléko, Lučinu, vejce a trochu soli. Nechte asi 30 minut kynout. Na krém vyšlehejte smetanu, přidejte Lučinu a cukr a vyšlehejte dohladka. Lívance opékejte na oleji (nebo másle) a ozdobte krémem a ovocem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pohankové lívance s Lučinou

Velmi snadné Magazín 5/2015
Průměrné hodnocení 2 (11)

Co budete potřebovat

150 g pohankové mouky
1 hrnek vlažného mléka
25 g droždí
1 lžíce cukru
2 balení Lučiny 100 g
1 vejce
sůl
olej
lesní ovoce
Na krém
200 ml smetany ke šlehání
1 balení Lučiny 100 g
1 lžíce cukru

Jak na to?

Do mísy prosejte mouku, nalijte do ní trochu mléka, nalámejte droždí, přidejte cukr a nechte vzejít kvásek. Přidejte mléko, Lučinu, vejce a trochu soli. Nechte asi 30 minut kynout. Na krém vyšlehejte smetanu, přidejte Lučinu a cukr a vyšlehejte dohladka. Lívance opékejte na oleji (nebo másle) a ozdobte krémem a ovocem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Bylinkové krutony ze staršího...
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí ocet z ovocných slupek
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí pastilky proti kašli
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin
Domácí tažené těsto na závin

Inspirujte se podobnými recepty