Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Podzimní překvapení

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Podzimní překvapení

Co budete potřebovat

1 balení listového těsta
1 vajíčko na potření
100 g lučiny
80 g sýru DUKO; DUKO
100 g nivy
20 g vlašských ořechů
hroznové víno
polníček

Jak na to?

Z listového těsta vyřízněte pravidelné obdélníčky. Potřete je vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Lučinu, Duko, jemně sekané oříšky a strouhanou nivu utřete v hladký krém, kterým naplňte upečené listové obdélníčky. Podávejte s polníčkem a hroznovým vínem.

Tip:
Náplň můžete udělat i na sladko – místo lučiny použijte gervais, sekané lískové oříšky a cukr. Pro lepší chuť obalte těsto po upečení v moučkovém cukru s vanilkou. Servírujte s ovocem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podzimní překvapení

Předkrm Snadné Česká Chuťovky
(0)

Co budete potřebovat

1 balení listového těsta
1 vajíčko na potření
100 g lučiny
80 g sýru DUKO; DUKO
100 g nivy
20 g vlašských ořechů
hroznové víno
polníček

Jak na to?

Z listového těsta vyřízněte pravidelné obdélníčky. Potřete je vajíčkem a upečte v předehřáté troubě. Lučinu, Duko, jemně sekané oříšky a strouhanou nivu utřete v hladký krém, kterým naplňte upečené listové obdélníčky. Podávejte s polníčkem a hroznovým vínem.

Tip:
Náplň můžete udělat i na sladko – místo lučiny použijte gervais, sekané lískové oříšky a cukr. Pro lepší chuť obalte těsto po upečení v moučkovém cukru s vanilkou. Servírujte s ovocem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Citrony plněné sýrem s...
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky
Smažené cibulové kroužky

Inspirujte se podobnými recepty