Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 kg vepřové pečeně s kostí
4 snítky rozmarýnu
250 g žampionů; žampiony
1 balení mozzarellových třešniček; třešně třešničky
200 g malých cuketek
1 kg malých brambor
olej
sůl
pepř

Postup přípravy

Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Pomocí kuchyňského provázku připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C. Po 30 minutách přidejte podélně rozpůlené cuketky a žampiony bez nožiček naplněné mozzarellou. Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.

Pomohl vám recept?
5hodnocení4

Další videorecepty