×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Podzimní pečeně na rozmarýnu

Další recepty a články

Pašticada
Pašticada
Pašticada
Pašticada
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se...
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Brambory s pečenou cibulí a...
Brambory s pečenou...
Brambory s pečenou cibulí a...
Brambory s pečenou cibulí a...

Podzimní pečeně na rozmarýnu

Co budete potřebovat

1 kg vepřové pečeně s kostí
4 snítky rozmarýnu
250 g žampionů; žampiony
1 balení mozzarellových třešniček; třešně třešničky
200 g malých cuketek
1 kg malých brambor
olej
sůl
pepř

Jak na to?

Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Pomocí kuchyňského provázku připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C. Po 30 minutách přidejte podélně rozpůlené cuketky a žampiony bez nožiček naplněné mozzarellou. Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Podzimní pečeně na rozmarýnu

Hlavní chod Snadné Východoevropská Vegetariánské Pečení
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

1 kg vepřové pečeně s kostí
4 snítky rozmarýnu
250 g žampionů; žampiony
1 balení mozzarellových třešniček; třešně třešničky
200 g malých cuketek
1 kg malých brambor
olej
sůl
pepř

Jak na to?

Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Pomocí kuchyňského provázku připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C. Po 30 minutách přidejte podélně rozpůlené cuketky a žampiony bez nožiček naplněné mozzarellou. Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pašticada
Pašticada
Pašticada
Pašticada
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Grilovaná pražma se zeleninou
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Opečené drbáky s houbovou...
Brambory s pečenou cibulí a...
Brambory s pečenou cibulí a...
Brambory s pečenou cibulí a...
Brambory s pečenou cibulí a...

Inspirujte se podobnými recepty