Podzimní pečeně na rozmarýnu
Ingredience
1 kg | vepřové pečeně s kostí |
4 | snítky rozmarýnu |
250 g | žampionů; žampiony |
1 | balení mozzarellových třešniček; třešně třešničky |
200 g | malých cuketek |
1 kg | malých brambor |
olej | |
sůl | |
pepř |
Postup přípravy
Vepřovou pečeni osolte, opepřete. Zprudka ji opečte na pánvi, aby se maso zatáhlo. Pomocí kuchyňského provázku připevněte k pečeni snítky rozmarýnu a dejte ji na chvíli stranou. Brambůrky omyjte, osolte, zakápněte olejem a vložte do pekáčku. Přidejte pečeni, zakryjte alobalem a pečte v předehřáté troubě na 200 °C. Po 30 minutách přidejte podélně rozpůlené cuketky a žampiony bez nožiček naplněné mozzarellou. Pečte do měkka. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY