Poctivá zelňačka s klobáskou
Ingredience
1 | cibule |
2 | mrkve |
150 g | paprikové čabajské klobásy Albert Excellent |
1 kg | bílého zelí |
150 g | sterilovaných bílých fazolí |
400 g | celých loupaných rajčat |
4 | lžíce slunečnicového oleje |
1 | bobkový list |
4 | kuličky celého pepře |
2 | stroužky česneku |
sůl | |
1 l | vody |
Postup přípravy
1. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno, oloupanou mrkev na kolečka, klobásku na půlkolečka a omyté zelí na širší nudličky. Fazole a rajčata sceďte, rajčata ještě rozkrájejte na menší kousky.
2. Ve větším hrnci rozpalte olej, vsypte cibuli, bobkový list a pepř. Opékejte dozlatova. Přidejte rozmělněný česnek, nakrájenou klobásu a mrkev. Restujte 3 minuty a pak přidejte zelí. Osolte a osmahněte.
3. Zalijte litrem vody a vařte 10 minut. Vmíchejte rajčata s fazolemi, dosolte a ještě 5 minut vařte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY