×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněný sýr

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Plněný sýr

Co budete potřebovat

2 sýry s bílou plísní Albert Quality
50 g másla
20 g vlašských ořechů
20 g sušených brusinek předem namočených v červeném víně
olivový olej
jemně sekané bylinky; bylinky
sůl
1 balení polníčku Albert Quality
toastový chléb Albert Quality
1 balení šunky nejvyšší jakosti nebo serrano šunky Albert Excellent
1 Albert Excellent chorizo nebo 1 fermentovaná klobása s bílou plísní Albert Excellent
cherry rajčátka Albert Quality

Jak na to?

Sýr překrojte na polovinu a lžičkou vydlabejte jeho měkkou vnitřní část. Do misky dejte jemně sekané oříšky, máslo, nakrájené brusinky, sůl a vnitřek sýru. Vše utřete do hladké směsi, kterou naplňte vydlabaný sýr. Půlky přiložte k sobě, dobře je zatižte a nechte několik hodin odležet při pokojové teplotě. Podávejte na míse obložené salátkem z polníčku, šunkou a chorizem s cherry rajčátky.

TIP: plněný sýr můžete uchovat až po dobu několika dní. Jednoduše ho naskládejte do čisté sklenice a zalijte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněný sýr

Velmi snadné Středomořská Chuťovky Rajče
(0)

Co budete potřebovat

2 sýry s bílou plísní Albert Quality
50 g másla
20 g vlašských ořechů
20 g sušených brusinek předem namočených v červeném víně
olivový olej
jemně sekané bylinky; bylinky
sůl
1 balení polníčku Albert Quality
toastový chléb Albert Quality
1 balení šunky nejvyšší jakosti nebo serrano šunky Albert Excellent
1 Albert Excellent chorizo nebo 1 fermentovaná klobása s bílou plísní Albert Excellent
cherry rajčátka Albert Quality

Jak na to?

Sýr překrojte na polovinu a lžičkou vydlabejte jeho měkkou vnitřní část. Do misky dejte jemně sekané oříšky, máslo, nakrájené brusinky, sůl a vnitřek sýru. Vše utřete do hladké směsi, kterou naplňte vydlabaný sýr. Půlky přiložte k sobě, dobře je zatižte a nechte několik hodin odležet při pokojové teplotě. Podávejte na míse obložené salátkem z polníčku, šunkou a chorizem s cherry rajčátky.

TIP: plněný sýr můžete uchovat až po dobu několika dní. Jednoduše ho naskládejte do čisté sklenice a zalijte olivovým olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty