×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Plněný sýr

Další recepty a články

Crostini s roquefortem
Crostini s...
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Okurková salsa ke grilování
Okurková salsa ke...
Okurková salsa ke grilování
Okurková salsa ke grilování
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z...
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Grilované krevety na špízu
Grilované krevety na...
Grilované krevety na špízu
Grilované krevety na špízu

Plněný sýr

Co budete potřebovat

2 sýry s bílou plísní Albert Quality
50 g másla
20 g vlašských ořechů
20 g sušených brusinek předem namočených v červeném víně
olivový olej
jemně sekané bylinky; bylinky
sůl
1 balení polníčku Albert Quality
toastový chléb Albert Quality
1 balení šunky nejvyšší jakosti nebo serrano šunky Albert Excellent
1 Albert Excellent chorizo nebo 1 fermentovaná klobása s bílou plísní Albert Excellent
cherry rajčátka Albert Quality

Jak na to?

Sýr překrojte na polovinu a lžičkou vydlabejte jeho měkkou vnitřní část. Do misky dejte jemně sekané oříšky, máslo, nakrájené brusinky, sůl a vnitřek sýru. Vše utřete do hladké směsi, kterou naplňte vydlabaný sýr. Půlky přiložte k sobě, dobře je zatižte a nechte několik hodin odležet při pokojové teplotě. Podávejte na míse obložené salátkem z polníčku, šunkou a chorizem s cherry rajčátky.

TIP: plněný sýr můžete uchovat až po dobu několika dní. Jednoduše ho naskládejte do čisté sklenice a zalijte olivovým olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněný sýr

Velmi snadné Středomořská Chuťovky
(0)

Co budete potřebovat

2 sýry s bílou plísní Albert Quality
50 g másla
20 g vlašských ořechů
20 g sušených brusinek předem namočených v červeném víně
olivový olej
jemně sekané bylinky; bylinky
sůl
1 balení polníčku Albert Quality
toastový chléb Albert Quality
1 balení šunky nejvyšší jakosti nebo serrano šunky Albert Excellent
1 Albert Excellent chorizo nebo 1 fermentovaná klobása s bílou plísní Albert Excellent
cherry rajčátka Albert Quality

Jak na to?

Sýr překrojte na polovinu a lžičkou vydlabejte jeho měkkou vnitřní část. Do misky dejte jemně sekané oříšky, máslo, nakrájené brusinky, sůl a vnitřek sýru. Vše utřete do hladké směsi, kterou naplňte vydlabaný sýr. Půlky přiložte k sobě, dobře je zatižte a nechte několik hodin odležet při pokojové teplotě. Podávejte na míse obložené salátkem z polníčku, šunkou a chorizem s cherry rajčátky.

TIP: plněný sýr můžete uchovat až po dobu několika dní. Jednoduše ho naskládejte do čisté sklenice a zalijte olivovým olejem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Okurková salsa ke grilování
Okurková salsa ke grilování
Okurková salsa ke grilování
Okurková salsa ke grilování
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Grilované krevety na špízu
Grilované krevety na špízu
Grilované krevety na špízu
Grilované krevety na špízu

Inspirujte se podobnými recepty