Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Plněné žampiony slaninou s sýrem se šalvějí

Další recepty a články

Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s...
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Houbový kuba
Houbový kuba
Houbový kuba
Houbový kuba

Plněné žampiony slaninou s sýrem se šalvějí

Tip do kuchyně

 

Plněné žampiony můžete podávat jako předkrm, stejně tak jako hlavní jídlo s bramborovou přílohou, jako je například bramborová kaše nebo šťouchané brambory.

Můžete je ale připravit jako občerstvení na oslavu či domácí párty.

Co budete potřebovat

8 žampionů portobello
8 stroužků česneku
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
400 g mozzarelly
4–5 plátků slaniny
svazek šalvěje

Jak na to?

Připravte si lahodné plněné žampiony slaninou a sýrem se šalvějí.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Hlavičky žampionů (s odříznutou nožkou) dejte na plech, okolo rozdělte stroužky česneku, zastříkněte olejem, osolte a opepřete.

3) Pečte 10 minut, poté na houby rozdělte mozzarellu, kousky slaniny a lístky šalvěje a pečte dalších 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné žampiony slaninou s sýrem se šalvějí

Předkrm Velmi snadné Italská Chuťovky Párty Pečení Houby Magazín 9/2012
Průměrné hodnocení 4 (5)

Tip do kuchyně

 

Plněné žampiony můžete podávat jako předkrm, stejně tak jako hlavní jídlo s bramborovou přílohou, jako je například bramborová kaše nebo šťouchané brambory.

Můžete je ale připravit jako občerstvení na oslavu či domácí párty.

Co budete potřebovat

8 žampionů portobello
8 stroužků česneku
60 ml olivového oleje
sůl
pepř
400 g mozzarelly
4–5 plátků slaniny
svazek šalvěje

Jak na to?

Připravte si lahodné plněné žampiony slaninou a sýrem se šalvějí.

1) Troubu předehřejte na 220 °C.

2) Hlavičky žampionů (s odříznutou nožkou) dejte na plech, okolo rozdělte stroužky česneku, zastříkněte olejem, osolte a opepřete.

3) Pečte 10 minut, poté na houby rozdělte mozzarellu, kousky slaniny a lístky šalvěje a pečte dalších 10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbová omáčka
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Houbový tarte Tatin
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Vaječná omeleta s hříbky
Houbový kuba
Houbový kuba
Houbový kuba
Houbový kuba

Inspirujte se podobnými recepty