×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněné chilli papričky z trouby

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Plněné chilli papričky z trouby

Tip do kuchyně

 

Plněné chilli papričky podávejte jako předkrm.
Dle pálivosti si vyberte druh papriček, který vám nejvíce chutná. Nezapomeňte ale, že by měly být dostatečně velké, aby se daly naplnit.

Co budete potřebovat

8 červených chilli papriček
100 g tvarohu
100 g kozího sýru
1 lžíce pažitky
1,5 lžičky citronové kůry
1 lžička soli;
Na dresink: 1,5 lžíce oleje
1 lžíce balzamikového octa
2 lžičky citronové šťávy
1 stroužek česneku

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 190 °C.

2) Papričky podélně přepůlte a zbavte semeníku.

3) V misce smíchejte tvaroh, kozí sýr, pažitku, citronovou kůru a sůl a směs rozdělte do paprikových lodiček.

4) Papričky vyskládejte do zapékací mísy.

5) Všechny ingredience na dresink smíchejte, a pak jím přelijte papričky.

6) Pečte 18 až 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněné chilli papričky z trouby

Předkrm Velmi snadné Mexická Chuťovky Něco lehkého Zapékání Pažitka , Chilli paprička Magazín 12/2013
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Plněné chilli papričky podávejte jako předkrm.
Dle pálivosti si vyberte druh papriček, který vám nejvíce chutná. Nezapomeňte ale, že by měly být dostatečně velké, aby se daly naplnit.

Co budete potřebovat

8 červených chilli papriček
100 g tvarohu
100 g kozího sýru
1 lžíce pažitky
1,5 lžičky citronové kůry
1 lžička soli;
Na dresink: 1,5 lžíce oleje
1 lžíce balzamikového octa
2 lžičky citronové šťávy
1 stroužek česneku

Jak na to?

1) Troubu předehřejte na 190 °C.

2) Papričky podélně přepůlte a zbavte semeníku.

3) V misce smíchejte tvaroh, kozí sýr, pažitku, citronovou kůru a sůl a směs rozdělte do paprikových lodiček.

4) Papričky vyskládejte do zapékací mísy.

5) Všechny ingredience na dresink smíchejte, a pak jím přelijte papričky.

6) Pečte 18 až 20 minut.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.