Další recepty a články
Plněná krůtí prsa s brusinkovou omáčkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Do krůtího steaku udělejte nožem otvor a maso naplňte sýrem a brusinkami. Kapsu spíchněte párátky.
Masovou kapsu potřete olejem, osolte, opepřete a opečte dozlatova.
Podlijte vínem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 10 až 12 minut.
Brusinky svařte s vínem, cukrem, skořicí a šťávou z pomeranče do husté omáčky.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Plněná krůtí prsa s brusinkovou omáčkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Do krůtího steaku udělejte nožem otvor a maso naplňte sýrem a brusinkami. Kapsu spíchněte párátky.
Masovou kapsu potřete olejem, osolte, opepřete a opečte dozlatova.
Podlijte vínem a pečte v troubě vyhřáté na 180 °C přibližně 10 až 12 minut.
Brusinky svařte s vínem, cukrem, skořicí a šťávou z pomeranče do husté omáčky.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio