×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Plněná focaccia s bazalkou

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové...
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Plněná focaccia s bazalkou

Co budete potřebovat

1 těsto na focacciu (italský chléb)
3 červené papriky
olivový olej
1 lžíce kaparů
5 řezů z ančoviček
3–4 malé okurky
hrst oliv, zelených nebo černých
6 cherry rajčátek
6 sušených rajčat
sůl a pepř
špetka sušeného chilli
čerstvé bazalkové lístky

Jak na to?

Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněná focaccia s bazalkou

Snadné Magazín 3/2015
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 těsto na focacciu (italský chléb)
3 červené papriky
olivový olej
1 lžíce kaparů
5 řezů z ančoviček
3–4 malé okurky
hrst oliv, zelených nebo černých
6 cherry rajčátek
6 sušených rajčat
sůl a pepř
špetka sušeného chilli
čerstvé bazalkové lístky

Jak na to?

Focacciu upečte podle návodu na obalu. Nechte ji vychladnout a pak ji rozřízněte. Papriky zbavte semínek, potřete olivovým olejem a vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem. Dejte do trouby, vyhřáté na 200°C. Jakmile se začnou na povrchu jemně připalovat, jsou hotové. Nechte je chvilku vychladnout, stáhněte slupku a nakrájejte na nudličky.
Kapary a ančovičky nakrájejte nadrobno, okurky a olivy na plátky, rajčátka na půlky a sušená rajčata na menší kousky. Vše lehce promíchejte, dochuťte solí, pepřem, případně chilli a zakapejte olivovým olejem.
Vším rovnoměrně naplňte rozříznutou rozpečenou focacciu, doplňte bazalkovými lístky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bonboniéra od srdce
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Bramboráčky hotové raz dva
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cizrnový hummus
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...
Cuketové rolky se zeleninou a...

Inspirujte se podobnými recepty