Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Plněná bio zeleninová kapsa od kristýny

Další recepty a články

Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Pečené kapustičky s kozím...
Pečené kapustičky s...
Pečené kapustičky s kozím...
Pečené kapustičky s kozím...

Plněná bio zeleninová kapsa od kristýny

Co budete potřebovat

200 g červených fazolí NP Bio
850 ml vody
sůl
360 g hladké mouky pšeničné NP Bio
½ sáčku kypřicího prášku do pečiva
4 lžíce olivového oleje NP Bio
1 cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
1 kapie NP Bio
½ lžičky mletého koriandru
150 g kukuřice sterilované NP Bio
400 g bio krájených loupaných rajčat

Jak na to?

1. Propláchnuté fazole vložte do hrnce, zalijte 600 ml vody a nechte přes noc namáčet. Před přípravou kapes fazole uvařte ve stejné osolené vodě s bobkovým listem 60 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijte.

2. V míse smíchejte 350 g mouky, ½ lžičky soli, kypřicí prášek, 2 lžíce oleje a zbylou vodu. Těsto hněťte 5 minut, zakryjte utěrkou a nechte 15 minut odležet.

3. V pánvi na oleji zpěňte najemno nakrájenou cibuli a rozmělněný oloupaný česnek 3 minuty dosklovata. Vsypte očištěnou, na kostičky nakrájenou kapii, osolte, přidejte koriandr a opékejte další 2 minuty. Přisypte fazole, scezenou kukuřici a vlijte rajčata. Duste 5 minut na mírném ohni a odstavte.

4. Odleželé těsto rozkrojte na 4 díly. Z každého vytvarujte kouli, kterou na pomoučněném vále vyválejte do kruhu.

5. Na ½ těsta naneste fazolovou směs a nechte 1 cm okraje těsta volný. Přiklopte druhou ½ těsta tak, aby vznikla kapsa ve tvaru půlměsíce. Okraje k sobě přitlačte pomocí vidličky.

6. Kapsy vyskládejte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Plněná bio zeleninová kapsa od kristýny

Hlavní chod Snadné Zelenina Veganské Bez laktózy Bio Magazín 1/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

200 g červených fazolí NP Bio
850 ml vody
sůl
360 g hladké mouky pšeničné NP Bio
½ sáčku kypřicího prášku do pečiva
4 lžíce olivového oleje NP Bio
1 cibule NP Bio
2 stroužky česneku NP Bio
1 kapie NP Bio
½ lžičky mletého koriandru
150 g kukuřice sterilované NP Bio
400 g bio krájených loupaných rajčat

Jak na to?

1. Propláchnuté fazole vložte do hrnce, zalijte 600 ml vody a nechte přes noc namáčet. Před přípravou kapes fazole uvařte ve stejné osolené vodě s bobkovým listem 60 minut doměkka. Přebytečnou vodu slijte.

2. V míse smíchejte 350 g mouky, ½ lžičky soli, kypřicí prášek, 2 lžíce oleje a zbylou vodu. Těsto hněťte 5 minut, zakryjte utěrkou a nechte 15 minut odležet.

3. V pánvi na oleji zpěňte najemno nakrájenou cibuli a rozmělněný oloupaný česnek 3 minuty dosklovata. Vsypte očištěnou, na kostičky nakrájenou kapii, osolte, přidejte koriandr a opékejte další 2 minuty. Přisypte fazole, scezenou kukuřici a vlijte rajčata. Duste 5 minut na mírném ohni a odstavte.

4. Odleželé těsto rozkrojte na 4 díly. Z každého vytvarujte kouli, kterou na pomoučněném vále vyválejte do kruhu.

5. Na ½ těsta naneste fazolovou směs a nechte 1 cm okraje těsta volný. Přiklopte druhou ½ těsta tak, aby vznikla kapsa ve tvaru půlměsíce. Okraje k sobě přitlačte pomocí vidličky.

6. Kapsy vyskládejte na plech s pečicím papírem a pečte v troubě předehřáté na 180 °C 30 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Pečené kapustičky s kozím...
Pečené kapustičky s kozím...
Pečené kapustičky s kozím...
Pečené kapustičky s kozím...

Inspirujte se podobnými recepty