×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza slunce

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Pizza slunce

Co budete potřebovat

100 g anglické slaniny
2 pláty listového těsta
70 g rajčatového protlaku
2 lžičky sušené bazalky
50 g eidamu
1 vejce

Jak na to?

Slaninu pokrájejte na malé kousky a opečte dokřupava.
Z každého plátu těsta vyřízněte kruh. Jeden potřete protlakem, posypte bazalkou, strouhaným sýrem a slaninou. Přiklopte druhým kruhem těsta a uprostřed naznačte sklenkou či formičkou kroužek o průměru 4–5 cm.
Kruh těsta kolem dokola pravidelně nakrojte, jako byste vytvářeli paprsky na slunečním kotouči. Každý „paprsek“ pak na konci stlačte a spirálovitě stočte.
Celé „slunce“ potřete rozšlehaným vejcem a pečte asi 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C, dokud nezezlátne.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza slunce

Svačina Velmi snadné Chuťovky Bazalka , Rajče Magazín 3/2017 Počet porcí: 4-6 porcí
(0)

Co budete potřebovat

100 g anglické slaniny
2 pláty listového těsta
70 g rajčatového protlaku
2 lžičky sušené bazalky
50 g eidamu
1 vejce

Jak na to?

Slaninu pokrájejte na malé kousky a opečte dokřupava.
Z každého plátu těsta vyřízněte kruh. Jeden potřete protlakem, posypte bazalkou, strouhaným sýrem a slaninou. Přiklopte druhým kruhem těsta a uprostřed naznačte sklenkou či formičkou kroužek o průměru 4–5 cm.
Kruh těsta kolem dokola pravidelně nakrojte, jako byste vytvářeli paprsky na slunečním kotouči. Každý „paprsek“ pak na konci stlačte a spirálovitě stočte.
Celé „slunce“ potřete rozšlehaným vejcem a pečte asi 30 minut v troubě vyhřáté na 200 °C, dokud nezezlátne.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty