Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pizza se slaninou a vejci

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu

Pizza se slaninou a vejci

Co budete potřebovat

500 g těsta na pizzu
slunečnicový olej AQ
6 lžic passaty ES
4 klobásy Torino AQ, pokrájené
140 g malých žampionu, pokrájených na plátky
8 plátku slaniny
4 vejce ES

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto na pizzu rozválejte na plech vymazaný olejem či vyložený pečicím papírem, potřete passatou, navrch dejte klobásy, houby a slaninu a pečte dvacet minut.
2. Pizzu vyjmete z trouby a rozklepnete na ni vejce, vraťte do trouby a pět minut dopečte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza se slaninou a vejci

Velmi snadné Italská Chuťovky Magazín 2/20112
Průměrné hodnocení 3 (1)

Co budete potřebovat

500 g těsta na pizzu
slunečnicový olej AQ
6 lžic passaty ES
4 klobásy Torino AQ, pokrájené
140 g malých žampionu, pokrájených na plátky
8 plátku slaniny
4 vejce ES

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 220 °C. Těsto na pizzu rozválejte na plech vymazaný olejem či vyložený pečicím papírem, potřete passatou, navrch dejte klobásy, houby a slaninu a pečte dvacet minut.
2. Pizzu vyjmete z trouby a rozklepnete na ni vejce, vraťte do trouby a pět minut dopečte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Pizza na plech
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Vepřové karbanátky z mletého...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu
Základní těsto na pizzu

Inspirujte se podobnými recepty