×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pizza s klobáskou a růžičkovou kapustou

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Pizza s klobáskou a růžičkovou kapustou

Co budete potřebovat

1 chlazené těsto na pizzu
140 g rajčatového protlaku
2 lžičky provensálského koření
sůl, pepř
200 g grilovacích klobásek, nakrájených na kolečka
150 g růžičkových kapustiček, nakrájených na tenké plátky
220 g mozzarellových kuliček, nakrájených na plátky (nebo mozzarella velká)
špetka chilli vloček
sůl, pepř
olivový olej
strouhaný parmazán k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte nebo rozložte na pečicím papírem vyložený plech. Do rajčatového protlaku vmíchejte koření, osolte a opepřete. Pak jím potřete připravené těsto. Klobásky vytlačte ze střívka a z hmoty uválejte malé kuličky a rozdělte je spolu s mozzarellou a kapustičkami na těsto. Dochuťte chilli vločkami, solí a pepřem, zakápněte olivovým olejem a pečte 10–12 minut dozlatova. Před podáváním posypte parmazánem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pizza s klobáskou a růžičkovou kapustou

Hlavní chod Velmi snadné Magazín 11/2016 Počet porcí: 2
(0)

Co budete potřebovat

1 chlazené těsto na pizzu
140 g rajčatového protlaku
2 lžičky provensálského koření
sůl, pepř
200 g grilovacích klobásek, nakrájených na kolečka
150 g růžičkových kapustiček, nakrájených na tenké plátky
220 g mozzarellových kuliček, nakrájených na plátky (nebo mozzarella velká)
špetka chilli vloček
sůl, pepř
olivový olej
strouhaný parmazán k podávání

Jak na to?

Troubu předehřejte na 200 °C. Těsto rozválejte nebo rozložte na pečicím papírem vyložený plech. Do rajčatového protlaku vmíchejte koření, osolte a opepřete. Pak jím potřete připravené těsto. Klobásky vytlačte ze střívka a z hmoty uválejte malé kuličky a rozdělte je spolu s mozzarellou a kapustičkami na těsto. Dochuťte chilli vločkami, solí a pepřem, zakápněte olivovým olejem a pečte 10–12 minut dozlatova. Před podáváním posypte parmazánem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty