Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pivní rarášci s paprikovým kečupem

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Pivní rarášci s paprikovým kečupem

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
4 červené papriky
3 rajčata
2 stroužky česneku
sůl, pepř
2 lžíce cukru krupice
100 ml vody
600 g kuřecích prsních řízků
3 vejce
300 ml světlého piva
100 g hladké mouky
30 g strouhanky
1 jarní cibulka
1 hrst čerstvé petrželky
150 ml slunečnicového oleje
½ citronu

Jak na to?

1. Rozehřejte olivový olej, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte 2 minuty dosklovata. Přisypte nahrubo pokrájené papriky a další 3 minuty opékejte.
2. Přidejte kostičky rajčat, rozmělněný česnek, osolte, opepřete, oslaďte a podlijte vodou. Duste 40 minut. Hotový kečup ochutnejte a dle chuti dosolte.
3. Maso nakrájené na kousky o velikosti 3 cm důkladně osolte a dejte stranou.
4. V míse připravte těstíčko. Vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku se strouhankou do husté konzistence. Osolte a vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku s petrželkou.
5. Kousky masa obalujte v těstíčku a smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného slunečnicového oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
6. Rarášky podávejte s paprikovým kečupem a kouskem citronu k zakapání.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pivní rarášci s paprikovým kečupem

Snadné Maso Bez laktózy Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
4 červené papriky
3 rajčata
2 stroužky česneku
sůl, pepř
2 lžíce cukru krupice
100 ml vody
600 g kuřecích prsních řízků
3 vejce
300 ml světlého piva
100 g hladké mouky
30 g strouhanky
1 jarní cibulka
1 hrst čerstvé petrželky
150 ml slunečnicového oleje
½ citronu

Jak na to?

1. Rozehřejte olivový olej, vsypte najemno pokrájenou cibuli a restujte 2 minuty dosklovata. Přisypte nahrubo pokrájené papriky a další 3 minuty opékejte.
2. Přidejte kostičky rajčat, rozmělněný česnek, osolte, opepřete, oslaďte a podlijte vodou. Duste 40 minut. Hotový kečup ochutnejte a dle chuti dosolte.
3. Maso nakrájené na kousky o velikosti 3 cm důkladně osolte a dejte stranou.
4. V míse připravte těstíčko. Vejce našlehejte s pivem a pak postupně přisypávejte mouku se strouhankou do husté konzistence. Osolte a vmíchejte najemno nakrájenou jarní cibulku s petrželkou.
5. Kousky masa obalujte v těstíčku a smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného slunečnicového oleje ze všech stran dozlatova. Nechte okapat na papírovém ubrousku.
6. Rarášky podávejte s paprikovým kečupem a kouskem citronu k zakapání.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty