Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pistáciový dort s malinami

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Pistáciový dort s malinami

Co budete potřebovat

400 ml smetany ke šlehání
(33 %)
300 ml plnotučného mléka
210 g cukru krupice
270 g solených pistácií
250 g ovesných cookies
125 g másla
250 g čerstvých nebo mražených malin
1 citron

Jak na to?

1. Do mixéru vlijte 400 ml smetany, 300 ml mléka, vsypte 150 g cukru a 150 g vyloupaných pistácií. Rozmixujte, přelijte do plastové nádoby a vložte do mrazáku. Po 1 hodině směs vyndejte, rychle a lehce prošlehejte ručním šlehačem, vraťte zpět. Tento cyklus 3× zopakujte.
2. Půl hodiny před posledním prošleháním rozdrťte cookies na drobenku, přidejte změklé máslo a 60 g pistácií nasekaných nadrobno. Rukama zpracujte na mírně drolivé těsto. Formu na dort o průměru 18 cm vyložte těstem a dejte vychladit na 15 minut do lednice.
3. Mezitím svařte 150 g malin s 60 g cukru a šťávou z citronu na mírném ohni 10 minut v hustší omáčku. Odstavte a nechte vychladnout.
4. Na korpus navrstvěte zmrzlinu do ⅓ formy, zalijte ⅔ omáčky a doplňte zmrzlinou až po horní okraj formy. Na ozdobu použijte zbylou omáčku, maliny a pistácie.
5. Vložte do mrazáku a nechte zmrazit 12 hodin.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pistáciový dort s malinami

Dezert Náročné Moučníky a koláče Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 1 dort
(0)

Co budete potřebovat

400 ml smetany ke šlehání
(33 %)
300 ml plnotučného mléka
210 g cukru krupice
270 g solených pistácií
250 g ovesných cookies
125 g másla
250 g čerstvých nebo mražených malin
1 citron

Jak na to?

1. Do mixéru vlijte 400 ml smetany, 300 ml mléka, vsypte 150 g cukru a 150 g vyloupaných pistácií. Rozmixujte, přelijte do plastové nádoby a vložte do mrazáku. Po 1 hodině směs vyndejte, rychle a lehce prošlehejte ručním šlehačem, vraťte zpět. Tento cyklus 3× zopakujte.
2. Půl hodiny před posledním prošleháním rozdrťte cookies na drobenku, přidejte změklé máslo a 60 g pistácií nasekaných nadrobno. Rukama zpracujte na mírně drolivé těsto. Formu na dort o průměru 18 cm vyložte těstem a dejte vychladit na 15 minut do lednice.
3. Mezitím svařte 150 g malin s 60 g cukru a šťávou z citronu na mírném ohni 10 minut v hustší omáčku. Odstavte a nechte vychladnout.
4. Na korpus navrstvěte zmrzlinu do ⅓ formy, zalijte ⅔ omáčky a doplňte zmrzlinou až po horní okraj formy. Na ozdobu použijte zbylou omáčku, maliny a pistácie.
5. Vložte do mrazáku a nechte zmrazit 12 hodin.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty