Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pistáciové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s...
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s nádivkou

Pistáciové rohlíčky

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pistáciové rohlíčky

Dezert Snadné Česká Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4 plechy
Průměrné hodnocení 3 (23)
Zkuste letos absolutní klasiku trochu jinak. Pistácie dodají rohlíčkům novou barvu i chuť.

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Dvoubarevný koktejl
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky...
Ricottové marokánky s...
Ricottové marokánky s...
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Rybí polévka
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s...
Vánoční kachna s nádivkou
Vánoční kachna s nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty