Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pistáciové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr

Pistáciové rohlíčky

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pistáciové rohlíčky

Dezert Snadné Česká Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4 plechy
Průměrné hodnocení 3 (23)
Zkuste letos absolutní klasiku trochu jinak. Pistácie dodají rohlíčkům novou barvu i chuť.

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.

Inspirujte se podobnými recepty

Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Bezlepkové linecké
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový...
Lehký bramborový salát
Lehký bramborový salát
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr
Řízek jako kapr

Inspirujte se podobnými recepty