Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pistáciové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty

Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Kuba
Kuba
Kuba
Kuba
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou

Pistáciové rohlíčky

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pistáciové rohlíčky

Dezert Snadné Česká Cukroví Vánoce Vegetariánské Magazín 11/2017 (Vánoční speciál) Počet porcí: 4 plechy
Průměrné hodnocení 3 (25)
Zkuste letos absolutní klasiku trochu jinak. Pistácie dodají rohlíčkům novou barvu i chuť.

Co budete potřebovat

340 g másla
420 g hladké mouky
160 g namletých pistácií
špetka soli
100 g moučkového cukru

Jak na to?

Studené máslo nakrájejte na kostičky, přidejte k němu mouku, namleté pistácie, sůl a vše zpracujte v pevné těsto (pracujte rychle, aby máslo nepovolilo). Hotové těsto dejte do lednice a nechte ho do druhého dne odležet.
Troubu předehřejte na 160 °C.
Před zpracováním počkejte, dokud těsto nepovolí, poté tvarujte malé zahnuté rohlíčky a skládejte je na plech vyložený pečicím papírem. Pečte sedm minut. Po upečení je nechte krátce vychladnout, a teprve potom je, ještě teplé, obalujte v moučkovém cukru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s...
Čočkový eintopf s vinnými...
Čočkový eintopf s vinnými...
Kuba
Kuba
Kuba
Kuba
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník...
Podkrkonošský hubník nasladko
Podkrkonošský hubník nasladko
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s...
Kokosové sušenky s polevou
Kokosové sušenky s polevou

Inspirujte se podobnými recepty