Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pirohy s brynzou

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pirohy s brynzou

Co budete potřebovat

600 g brambor
200 g polohrubé mouky
1⁄2 lžičky soli
1 vejce
200 g brynzy
120 g slaniny
200 g zakysané smetany
hrst libovolných bylinek

Jak na to?

1. Brambory uvařte ve slupce doměkka, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte najemno. Mouku, sůl, vejce a 500 g brambor smíchejte a vypracujte těsto.
2. Na náplň smíchejte zbylé brambory s brynzou.
3. Těsto rozválejte na 3 mm tenký plát. Vykrajujte kolečka o průměru 8 cm, naplňte je vždy 1 lžičkou náplně, přeložte a spojte pomocí vidličky.
4. Pirohy vložte do osolené vroucí vody a vařte, dokud nevyplavou na povrch, asi 5 minut.
5. Nakrájenou slaninu orestujte na pánvi.
6. Brynzové pirohy podávejte se smetanou, slaninou, bylinkami a polijte výpekem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pirohy s brynzou

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Videorecept Magazín 10/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

600 g brambor
200 g polohrubé mouky
1⁄2 lžičky soli
1 vejce
200 g brynzy
120 g slaniny
200 g zakysané smetany
hrst libovolných bylinek

Jak na to?

1. Brambory uvařte ve slupce doměkka, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte najemno. Mouku, sůl, vejce a 500 g brambor smíchejte a vypracujte těsto.
2. Na náplň smíchejte zbylé brambory s brynzou.
3. Těsto rozválejte na 3 mm tenký plát. Vykrajujte kolečka o průměru 8 cm, naplňte je vždy 1 lžičkou náplně, přeložte a spojte pomocí vidličky.
4. Pirohy vložte do osolené vroucí vody a vařte, dokud nevyplavou na povrch, asi 5 minut.
5. Nakrájenou slaninu orestujte na pánvi.
6. Brynzové pirohy podávejte se smetanou, slaninou, bylinkami a polijte výpekem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty