Další recepty a články
Pirohy s brynzou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory uvařte ve slupce doměkka, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte najemno. Mouku, sůl, vejce a 500 g brambor smíchejte a vypracujte těsto.
2. Na náplň smíchejte zbylé brambory s brynzou.
3. Těsto rozválejte na 3 mm tenký plát. Vykrajujte kolečka o průměru 8 cm, naplňte je vždy 1 lžičkou náplně, přeložte a spojte pomocí vidličky.
4. Pirohy vložte do osolené vroucí vody a vařte, dokud nevyplavou na povrch, asi 5 minut.
5. Nakrájenou slaninu orestujte na pánvi.
6. Brynzové pirohy podávejte se smetanou, slaninou, bylinkami a polijte výpekem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pirohy s brynzou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Brambory uvařte ve slupce doměkka, nechte vychladnout, oloupejte a nastrouhejte najemno. Mouku, sůl, vejce a 500 g brambor smíchejte a vypracujte těsto.
2. Na náplň smíchejte zbylé brambory s brynzou.
3. Těsto rozválejte na 3 mm tenký plát. Vykrajujte kolečka o průměru 8 cm, naplňte je vždy 1 lžičkou náplně, přeložte a spojte pomocí vidličky.
4. Pirohy vložte do osolené vroucí vody a vařte, dokud nevyplavou na povrch, asi 5 minut.
5. Nakrájenou slaninu orestujte na pánvi.
6. Brynzové pirohy podávejte se smetanou, slaninou, bylinkami a polijte výpekem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio