Petrželové pesto
Ingredience
2 | hrsti hladkolisté petržele |
2 | lžíce vlašské ořechy |
6 | lžic olivového oleje |
1 | stroužek česneku |
1 | lžíce rozinek |
1 | lžíce citronové šťávy |
2 | lžíce strouhaného parmezánu |
sůl |
Postup přípravy
Všechny ingredience vložte do stolního mixéru a rozmixujte dohladka.
Pesto přelijte do uzaviratelné skleničky a skladujte v lednici, kde vydrží 14 dní.
Tip: Pesto lze použít na těstoviny, na grilovanou zeleninu nebo steak. Můžete ho přimíchat i do jogurtu a vytvořit tak báječný dip.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY