×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Pěkně ostrá krkovička

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Pěkně ostrá krkovička

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pěkně ostrá krkovička

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (22)

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...
Jahodové knedlíky z...

Inspirujte se podobnými recepty