×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pěkně ostrá krkovička

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Pěkně ostrá krkovička

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pěkně ostrá krkovička

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (22)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty