×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pěkně ostrá krkovička

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s...
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Pěkně ostrá krkovička

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pěkně ostrá krkovička

Hlavní chod Snadné Česká Rozmarýn Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (22)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

180 ml balzamikového octa
180 ml medu
3 stroužky česneku, rozmačkané
6 jarních cibulek, pouze bílé a světle zelené části, nasekané
1,5 lžičky čerstvých rozmarýnových lístků, nasekaných
6 lžic másla, na kostičky, pokojové teploty
sůl, čerstvě namletý pepř
6 lžic olivového oleje
6 plátků krkovičky, každý o síle asi 3,5 cm
1,5 lžičky celého pepře, nahrubo nasekaného

Jak na to?

Prvních sedm ingrediencí smíchejte v rendlíku a zahřejte do teplé mariná­dy. Olejem potřete z obou stran plátky krkovice, posypte ji nahrubo drceným pepřem a nechte na pánvi zprudka zatáhnout. Přelijte marinádou a zprudka 20 minut dopečte v troubě.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019