
Pěkně ostrá krkovička
Pokud máte rádi pikantní jídla, tento recept na pěkně ostrou krkovičku vás určitě nadchne. Kombinace balzamikového octa, medu a česneku vytváří lahodnou marinádu, která dodá krkovičce jedinečnou chuť. Tento jednoduchý a rychlý recept je ideální pro každou příležitost, ať už plánujete rodinnou večeři nebo grilování s přáteli. Připravte se na explozi chutí, která vás zahřeje!

Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 1 porcí
- Balzamikový ocet 180 ml
- Med 180 ml
- Česnek 3 strouž.
- Rozmarýn čerstvý 1,5 člž
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 6 plž
- Vepřová krkovice na plátky 6 ks
- Pepř celý 1,5 člž
- Máslo 6 plž
- Balzamikový ocet 180 ml
- Med 180 ml
- Česnek 3 strouž.
- Rozmarýn čerstvý 1,5 člž
- Sůl
- Pepř
- Olej olivový 6 plž
- Vepřová krkovice na plátky 6 ks
- Pepř celý 1,5 člž
- Máslo 6 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.