Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pečený roastbeef

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pečený roastbeef

Co budete potřebovat

1 kg vysokého roštěnce
30 ml olivového oleje
80 g dijonské hořčice
sůl, pepř
2 snítky čerstvého rozmarýnu
3 snítky čerstvého tymiánu
10 g másla

Jak na to?

1. Očištěné maso potřete 10 ml olivového oleje, hořčicí, solí a pepřem.

2. Navrch masa položte snítky bylinek a svažte je potravinářským provázkem, aby maso dobře drželo tvar.

3. V pánvi rozehřejte máslo se zbylým olejem a zprudka opečte ze všech stran, aby se zatáhlo.

4. Maso vložte do pekáče a pečte v předehřáté troubě na 130 °C 60 minut.

5. Výsledná teplota uvnitř masa musí být 45–55 °C. Ověřte vpichovacím teploměrem.

6. Po upečení zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 10 minut odpočinout.

7. Roastbeef krájejte ostrým nožem, případně nářezovým kráječem na velmi tenké plátky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený roastbeef

Hlavní chod Snadné Maso Oslava Videorecept Magazín 10/2021 Počet porcí: 8
(0)

Co budete potřebovat

1 kg vysokého roštěnce
30 ml olivového oleje
80 g dijonské hořčice
sůl, pepř
2 snítky čerstvého rozmarýnu
3 snítky čerstvého tymiánu
10 g másla

Jak na to?

1. Očištěné maso potřete 10 ml olivového oleje, hořčicí, solí a pepřem.

2. Navrch masa položte snítky bylinek a svažte je potravinářským provázkem, aby maso dobře drželo tvar.

3. V pánvi rozehřejte máslo se zbylým olejem a zprudka opečte ze všech stran, aby se zatáhlo.

4. Maso vložte do pekáče a pečte v předehřáté troubě na 130 °C 60 minut.

5. Výsledná teplota uvnitř masa musí být 45–55 °C. Ověřte vpichovacím teploměrem.

6. Po upečení zabalte pečlivě celé maso do alobalu a nechte ještě 10 minut odpočinout.

7. Roastbeef krájejte ostrým nožem, případně nářezovým kráječem na velmi tenké plátky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty