×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Další recepty a články

Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Co budete potřebovat

1 pstruh
sůl, pepř
2 celé citrony
tymián, rozmarýn
1 lžíce oleje
250 g cherry rajčat
1 lilek
1 cuketa
1 paprika

Jak na to?

Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů. Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem. Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Tip týdne
(0)

Co budete potřebovat

1 pstruh
sůl, pepř
2 celé citrony
tymián, rozmarýn
1 lžíce oleje
250 g cherry rajčat
1 lilek
1 cuketa
1 paprika

Jak na to?

Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů. Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem. Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Produkty pro tento recept v akci

současná cena: 99,90 cena před slevou: 159,00
sleva: −37 %
Paul Mas Chardonnay
Paul Mas Chardonnay
Paul Mas Chardonnay
Paul Mas Chardonnay
• Francie • 0,75 l • 1 l = 133,20 Kč • v nabídce další vybrané druhy
současná cena: 17,90 cena před slevou: 20,90
sleva: −14 %
Pstruh kuchaný s hlavou
Pstruh kuchaný s...
Pstruh kuchaný s hlavou
Pstruh kuchaný s hlavou
• chlazený • volný • cena za 100 g • pouze v prodejnách s obsluhovaným úsekem čerstvých ryb • v nabídce také Pstruh kuchaný chlazený vakuově balený, 100 g za 17,90 Kč
současná cena: 29,90 cena před slevou: 49,90
sleva: −40 %
Rajčata soudková keříková
Rajčata soudková...
Rajčata soudková keříková
Rajčata soudková keříková
• 300 g • 100 g = 9,97 Kč

Produkty pro tento recept v akci

Mohlo by Vám také chutnat