×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Co budete potřebovat

1 pstruh
sůl, pepř
2 celé citrony
tymián, rozmarýn
1 lžíce oleje
250 g cherry rajčat
1 lilek
1 cuketa
1 paprika

Jak na to?

Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů. Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem. Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

Hlavní chod Velmi snadné Ryby Bezlepkové Tip týdne , Rozmarýn , Tymián , Rajče
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 pstruh
sůl, pepř
2 celé citrony
tymián, rozmarýn
1 lžíce oleje
250 g cherry rajčat
1 lilek
1 cuketa
1 paprika

Jak na to?

Očistěte a pod proudem studené vody omyjte rybu. Nechte ji odkapat a poté ji osušte papírovou utěrkou a z obou stran do ryby udělejte několik zářezů. Rybu zvenku i zevnitř osolte a opepřete – sůl vetřete i do všech zářezů. Do ryby vložte větvičku tymiánu a rozmarýnu. Plech vyložte pečicím papírem a na něj dejte rybu. Zeleninu nakrájejte na kolečka či kousky a položte na plech k rybě. Vše zakápněte olejem. Troubu si rozehřejte na 200 stupňů. Plech vložte do trouby a pečte cca 20 minut.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019