Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Ze 4 snítek rozmarýnu oberte lístky a rozmixujte je se solí najemno. Citron nakrájejte na plátky.
2. Vykuchané pstruhy nasolte rozmarýnovou solí uvnitř i po celém povrchu. Po stranách obou ryb vykrojte řez, do kterého vsuňte plátky citronu. Břišní dutiny vyplňte 2 snítkami rozmarýnu.
3. Ryby vložte do pekáče, přidejte plátky másla a neoloupané stroužky česneku. Pečte 20 minut na 180 °C. Upečené pstruhy ozdobte zbývajícím rozmarýnem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečený pstruh s citronem a rozmarýnovou solí
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Ze 4 snítek rozmarýnu oberte lístky a rozmixujte je se solí najemno. Citron nakrájejte na plátky.
2. Vykuchané pstruhy nasolte rozmarýnovou solí uvnitř i po celém povrchu. Po stranách obou ryb vykrojte řez, do kterého vsuňte plátky citronu. Břišní dutiny vyplňte 2 snítkami rozmarýnu.
3. Ryby vložte do pekáče, přidejte plátky másla a neoloupané stroužky česneku. Pečte 20 minut na 180 °C. Upečené pstruhy ozdobte zbývajícím rozmarýnem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio