Pečený pstruh na bylinkách

Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Máslo 20 g
- Brambory 500 g
- Cibule červená 1 ks
- Tymián čerstvý 4 snít.
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Citronová šťáva 15 ml
- Olej olivový 100 ml
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Sůl 2 člž
- Česnek 2 strouž.
- Pstruh duhový 2 ks
- Pepř 1/2 člž
- Máslo 20 g
- Brambory 500 g
- Cibule červená 1 ks
- Tymián čerstvý 4 snít.
- Rozmarýn čerstvý 3 snít.
- Citronová šťáva 15 ml
- Olej olivový 100 ml
- Petržel hladkolistá 1 hrs.
- Sůl 2 člž
- Česnek 2 strouž.
- Pstruh duhový 2 ks
- Pepř 1/2 člž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.