×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečený králík s dušeným špenátem

Další recepty a články

Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...

Pečený králík s dušeným špenátem

Co budete potřebovat

4 králičí stehna Albert Quality
3 cibule Albert Quality
1 palice česneku
sůl
pepř
máslo
300 g špenátu Albert Quality
smetana ke šlehání Albert Quality
bramborový knedlík Albert Quality

Jak na to?

Králíka omyjte, osušte, osolte a potřete česnekem. Dvě cibule nakrájejte na měsíčky. Králíka vložte do pekáčku a zasypte cibulí, na každé stehýnko položte ještě kousek másla. Maso vložte do předehřáté trouby a dejte péct. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem. Zbývající cibuli nakrájejte na drobné kostičky, osmahněte na másle a přidejte propláchnutý špenát. Ochuťte podrceným česnekem a solí. Přelijte smetanou a špenát
poduste do zhoustnutí. Bramborový knedlík připravte dle návodu.

Tip: nemáte-li rádi bramborový knedlík, vyzkoušejte houskový značky Albert Quality nebo vařené brambory Albert Quality. Oba výrobky stačí jednoduše ohřát dle návodu a můžete je ihned podávat.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený králík s dušeným špenátem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Pečení
Průměrné hodnocení 4 (7)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

4 králičí stehna Albert Quality
3 cibule Albert Quality
1 palice česneku
sůl
pepř
máslo
300 g špenátu Albert Quality
smetana ke šlehání Albert Quality
bramborový knedlík Albert Quality

Jak na to?

Králíka omyjte, osušte, osolte a potřete česnekem. Dvě cibule nakrájejte na měsíčky. Králíka vložte do pekáčku a zasypte cibulí, na každé stehýnko položte ještě kousek másla. Maso vložte do předehřáté trouby a dejte péct. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem. Zbývající cibuli nakrájejte na drobné kostičky, osmahněte na másle a přidejte propláchnutý špenát. Ochuťte podrceným česnekem a solí. Přelijte smetanou a špenát
poduste do zhoustnutí. Bramborový knedlík připravte dle návodu.

Tip: nemáte-li rádi bramborový knedlík, vyzkoušejte houskový značky Albert Quality nebo vařené brambory Albert Quality. Oba výrobky stačí jednoduše ohřát dle návodu a můžete je ihned podávat.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Kapustové karbanátky
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...
Slaný polentový koláč se...

Inspirujte se podobnými recepty