×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečený králík s dušeným špenátem

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Pečený králík s dušeným špenátem

Co budete potřebovat

4 králičí stehna Albert Quality
3 cibule Albert Quality
1 palice česneku
sůl
pepř
máslo
300 g špenátu Albert Quality
smetana ke šlehání Albert Quality
bramborový knedlík Albert Quality

Jak na to?

Králíka omyjte, osušte, osolte a potřete česnekem. Dvě cibule nakrájejte na měsíčky. Králíka vložte do pekáčku a zasypte cibulí, na každé stehýnko položte ještě kousek másla. Maso vložte do předehřáté trouby a dejte péct. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem. Zbývající cibuli nakrájejte na drobné kostičky, osmahněte na másle a přidejte propláchnutý špenát. Ochuťte podrceným česnekem a solí. Přelijte smetanou a špenát
poduste do zhoustnutí. Bramborový knedlík připravte dle návodu.

Tip: nemáte-li rádi bramborový knedlík, vyzkoušejte houskový značky Albert Quality nebo vařené brambory Albert Quality. Oba výrobky stačí jednoduše ohřát dle návodu a můžete je ihned podávat.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečený králík s dušeným špenátem

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Pečení
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

4 králičí stehna Albert Quality
3 cibule Albert Quality
1 palice česneku
sůl
pepř
máslo
300 g špenátu Albert Quality
smetana ke šlehání Albert Quality
bramborový knedlík Albert Quality

Jak na to?

Králíka omyjte, osušte, osolte a potřete česnekem. Dvě cibule nakrájejte na měsíčky. Králíka vložte do pekáčku a zasypte cibulí, na každé stehýnko položte ještě kousek másla. Maso vložte do předehřáté trouby a dejte péct. V průběhu pečení podlévejte vodou nebo vývarem. Zbývající cibuli nakrájejte na drobné kostičky, osmahněte na másle a přidejte propláchnutý špenát. Ochuťte podrceným česnekem a solí. Přelijte smetanou a špenát
poduste do zhoustnutí. Bramborový knedlík připravte dle návodu.

Tip: nemáte-li rádi bramborový knedlík, vyzkoušejte houskový značky Albert Quality nebo vařené brambory Albert Quality. Oba výrobky stačí jednoduše ohřát dle návodu a můžete je ihned podávat.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat