ReceptyPečený černý kořen se zázvorem a medem
Albert logoAlbert logo
  • Pečený černý kořen se zázvorem a medem

Pečený černý kořen se zázvorem a medem

Pečený černý kořen se zázvorem a medem
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Zázvor 100 g
  • Citronová kůra 1 ks
  • Hořčice dijonská 1/2 člž
  • Olej olivový 2 plž
  • Černý kořen 450 g
  • Sůl 1/2 člž
  • Med 1 plž
  • Máslo 30 g
  • Zázvor 100 g
  • Citronová kůra 1 ks
  • Hořčice dijonská 1/2 člž
  • Olej olivový 2 plž
  • Černý kořen 450 g
  • Sůl 1/2 člž
  • Med 1 plž
  • Máslo 30 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.