Francouzské kuře s nádivkou
Ingredience
1 | francouzské kuře |
4 | housky, nakrájené na kostičky |
1 | cibule, nakrájená najemno |
150 g | másla |
1 | svazek petrželky, nasekané najemno |
4 | vejce, oddělené žloutky a bílky |
200 ml | smetany ke šlehání |
sůl, pepř, muškátový ořech |
Postup přípravy
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY