
Francouzské kuře s nádivkou
Postup přípravy
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
Pomohl vám recept?
4hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod