Francouzské kuře s nádivkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Francouzské kuře s nádivkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Začněte s nádivkou. Housku opražte nasucho v troubě dozlatova. Cibulku nechte zesklovatět na másle a přesuňte ji do mísy. Přidejte petrželku, žloutky a smetanu. Pak vmíchejte housky, osolte, opepřete a dochuťte muškátovým oříškem. Nakonec opatrně vmíchejte pevný sníh z bílků. Předehřejte troubu na 200 °C. Kuře osolte a vyplňte břišní dutinu nádivkou. Pečte dozlatova, přibližně hodinu. Pokud vám zbyla nádivka, udělejte z ní kouli a pečte s kuřetem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio