Další recepty a články
Pečené kuře na hroznovém víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
Do hlubšího pekáče dejte máslo, med, vlašské ořechy, cibuli a hroznové víno. Troubu předehřejte na 180 °C. Kuře omyjte, osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Podlijte hrnkem vody a přikryjte alobalem (s malým otvorem). Pečte 45 minut. Podlijte vínem a dopékejte dalších 20 minut. Odstraňte alobal a nechte ještě 10–20 minut dopéct. Kuře podávejte s kuskusem a vypečenou šťávou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pečené kuře na hroznovém víně
Co budete potřebovat
Jak na to?
Do hlubšího pekáče dejte máslo, med, vlašské ořechy, cibuli a hroznové víno. Troubu předehřejte na 180 °C. Kuře omyjte, osolte, opepřete a potřete olivovým olejem. Podlijte hrnkem vody a přikryjte alobalem (s malým otvorem). Pečte 45 minut. Podlijte vínem a dopékejte dalších 20 minut. Odstraňte alobal a nechte ještě 10–20 minut dopéct. Kuře podávejte s kuskusem a vypečenou šťávou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio