
Pečené krevety s paprikovou majonézou
Tento recept kombinuje sladkost krevet s pikantní chutí uzené papriky, což vytváří nezapomenutelný gurmánský zážitek. S přípravou, která trvá pouze 20 minut, je toto jídlo ideální pro rychlou večeři plnou chuti. Navíc, pokud máte rádi kuchyni bez lepku, tento recept je pro vás jako stvořený.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Španělská
Bezlepkové
Párty
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Olej olivový 75 ml
- Krevety 500 g
- Česnek 2 strouž.
- Citronová šťáva 2 plž
- Sůl
- Vaječný žloutek 2 ks
- Paprika mletá uzená 1 člž
- Olej slunečnicový 200 ml
- Pepř
- Olej olivový 75 ml
- Krevety 500 g
- Česnek 2 strouž.
- Citronová šťáva 2 plž
- Sůl
- Vaječný žloutek 2 ks
- Paprika mletá uzená 1 člž
- Olej slunečnicový 200 ml
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.