Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené kapustičky s kozím sýrem

Další recepty a články

Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná...
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Plněná bio zeleninová kapsa od...
Plněná bio...
Plněná bio zeleninová kapsa od...
Plněná bio zeleninová kapsa od...

Pečené kapustičky s kozím sýrem

Co budete potřebovat

400 g brambor typu C
sůl
4 lžíce olivového oleje
1 ½ lžičky mleté skořice
1 lžička sušeného zázvoru
½ lžičky mletého koriandru
½ lžičky mletého chilli
400 g růžičkové kapusty
pepř
½ červené cibule
60 g lískových jader blanšírovaných
40 g másla
150 ml polotučného mléka
95 g kozího přírodního sýra Nature’s Promise

Jak na to?

1. Oloupané brambory vařte v hrnci ve vroucí osolené vodě 20 minut.

2. V pánvi rozehřejte olivový olej, vsypte skořici, sušený zázvor, koriandr a chilli. Koření restujte 1 minutu, aby se rozvonělo.

3. Vsypte očištěné, rozpůlené kapustičky. Osolte, opepřete a opékejte 5 minut. Vsypte kolečka cibule a lískové ořechy. Opékejte další 2 minuty.

4. Uvařené brambory rozmačkejte, přidejte máslo, teplé mléko a rozdrobený kozí sýr. Pomocí šlehače nebo šťouchadla na bramborovou kaši připravte jemné bramborové pyré. Ochutnejte a dle chuti dosolte.

5. Kapustičky podávejte s kaší a posypané kozím sýrem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené kapustičky s kozím sýrem

Hlavní chod Velmi snadné Zelenina Vegetariánské Bezlepkové Magazín 12/2020 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

400 g brambor typu C
sůl
4 lžíce olivového oleje
1 ½ lžičky mleté skořice
1 lžička sušeného zázvoru
½ lžičky mletého koriandru
½ lžičky mletého chilli
400 g růžičkové kapusty
pepř
½ červené cibule
60 g lískových jader blanšírovaných
40 g másla
150 ml polotučného mléka
95 g kozího přírodního sýra Nature’s Promise

Jak na to?

1. Oloupané brambory vařte v hrnci ve vroucí osolené vodě 20 minut.

2. V pánvi rozehřejte olivový olej, vsypte skořici, sušený zázvor, koriandr a chilli. Koření restujte 1 minutu, aby se rozvonělo.

3. Vsypte očištěné, rozpůlené kapustičky. Osolte, opepřete a opékejte 5 minut. Vsypte kolečka cibule a lískové ořechy. Opékejte další 2 minuty.

4. Uvařené brambory rozmačkejte, přidejte máslo, teplé mléko a rozdrobený kozí sýr. Pomocí šlehače nebo šťouchadla na bramborovou kaši připravte jemné bramborové pyré. Ochutnejte a dle chuti dosolte.

5. Kapustičky podávejte s kaší a posypané kozím sýrem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Rychlá frittata ze zbylých...
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Květák wellington
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Slovenská vianočná kapustnica
Plněná bio zeleninová kapsa od...
Plněná bio zeleninová kapsa od...
Plněná bio zeleninová kapsa od...
Plněná bio zeleninová kapsa od...

Inspirujte se podobnými recepty