×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečené brambory s tvarohem

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Pečené brambory s tvarohem

Co budete potřebovat

4 velké brambory + sůl
50 g másla
Na tvaroh
250 g vaničkového tvarohu
1 cibule, nakrájená najemno
nasekaná pažitka
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžička krupicového cukru

Jak na to?

Troubu předehřejte na 220 °C. Brambory omyjte a ze všech stran je propíchněte vidličkou. Nechte trochu oschnout, do misky si dejte sůl a brambory v ní celé obalte. Vložte do trouby a pečte asi hodinu.
Upečená brambora je při zmáčknutí měkká a má křupavou slupku. Bramboru podélně nařízněte, dovnitř vložte plátek másla a nechte ho rozpustit.
Podávejte s tvarohem s pažitkou: tvaroh promíchejte s cibulí a pažitkou, osolte, opepřete a přidejte trochu cukru. Pokud je směs příliš tuhá, nařeďte ji mlékem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brambory s tvarohem

Hlavní chod Snadné Pečení Magazín 9/2015
Průměrné hodnocení 4 (5)

Co budete potřebovat

4 velké brambory + sůl
50 g másla
Na tvaroh
250 g vaničkového tvarohu
1 cibule, nakrájená najemno
nasekaná pažitka
sůl a čerstvě mletý pepř
1 lžička krupicového cukru

Jak na to?

Troubu předehřejte na 220 °C. Brambory omyjte a ze všech stran je propíchněte vidličkou. Nechte trochu oschnout, do misky si dejte sůl a brambory v ní celé obalte. Vložte do trouby a pečte asi hodinu.
Upečená brambora je při zmáčknutí měkká a má křupavou slupku. Bramboru podélně nařízněte, dovnitř vložte plátek másla a nechte ho rozpustit.
Podávejte s tvarohem s pažitkou: tvaroh promíchejte s cibulí a pažitkou, osolte, opepřete a přidejte trochu cukru. Pokud je směs příliš tuhá, nařeďte ji mlékem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat