Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pečené brambory s fazolkami a slaninou

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí...
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw

Pečené brambory s fazolkami a slaninou

Co budete potřebovat

1,5 kg brambor
300 g slaniny
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
300 g zelených fazolek
Na hořčičný dresink:
60 ml olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Udělejte dresink: všechny na něj potřebné ingredience našlehejte v misce, osolte ho a opepřete. Brambory, slaninu a olej promíchejte na plechu, osolte, opepřete a 40 minut pečte. Občas promíchejte. Po upečení promíchejte s fazolkami. Podávejte přelité dresinkem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené brambory s fazolkami a slaninou

Hlavní chod Velmi snadné Americká Pečení Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 4 (10)

Co budete potřebovat

1,5 kg brambor
300 g slaniny
2 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
300 g zelených fazolek
Na hořčičný dresink:
60 ml olivového oleje
1 lžíce bílého vinného octa
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dijonské hořčice

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. Udělejte dresink: všechny na něj potřebné ingredience našlehejte v misce, osolte ho a opepřete. Brambory, slaninu a olej promíchejte na plechu, osolte, opepřete a 40 minut pečte. Občas promíchejte. Po upečení promíchejte s fazolkami. Podávejte přelité dresinkem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw
Kuřecí coleslaw

Inspirujte se podobnými recepty