Pečené brambory s fazolkami a slaninou
Ingredience
1,5 kg | brambor |
300 g | slaniny |
2 | lžíce olivového oleje |
sůl | |
pepř | |
300 g | zelených fazolek |
Na hořčičný dresink: | |
---|---|
60 ml | olivového oleje |
1 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžíce citronové šťávy |
1 | lžíce dijonské hořčice |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C. Udělejte dresink: všechny na něj potřebné ingredience našlehejte v misce, osolte ho a opepřete. Brambory, slaninu a olej promíchejte na plechu, osolte, opepřete a 40 minut pečte. Občas promíchejte. Po upečení promíchejte s fazolkami. Podávejte přelité dresinkem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY