Pečené batáty a pikantní cizrna
Ingredience
1 | menší batát nakrájený na kostky |
100 g | uvařené Bio cizrny |
1 | lžíce směsi koření: římský kmín, kurkuma, kajenský pepř, sůl, pepř |
1 | lžička strouhané kůry z limety |
1 | lžíce rostlinného oleje |
1 | hrst špenátových listů |
1 | hrst brokolicových růžiček |
2 | lžíce Veggie Bio cizrnové pomazánky |
1 | utřený stroužek česneku |
šťáva z poloviny citronu | |
1 | lžíce směsi salátových semínek |
Postup přípravy
Batáty pokapejte olejem a pečte 20 minut v troubě při 200 °C.
Cizrnu 15–20 minut pozvolna restujte na oleji na pánvi. Poté vyjměte a obalte ve směsi koření a limetkové kůry.
Brokolici krátce povařte v osolené vodě. Přidejte čerstvý špenát, zalijte dresinkem a posypte semínky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY