×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pečené batáty a pikantní cizrna

Další recepty a články

Fazolová miska s avokádovým...
Fazolová miska s...
Fazolová miska s avokádovým...
Fazolová miska s avokádovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Kuskusový pilaf s...
Kuskusový pilaf s medovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Quinoový salát s limetkovým...
Quinoový salát s...
Quinoový salát s limetkovým...
Quinoový salát s limetkovým...

Pečené batáty a pikantní cizrna

Co budete potřebovat

1 menší batát nakrájený na kostky
100 g uvařené Bio cizrny
1 lžíce směsi koření: římský kmín, kurkuma, kajenský pepř, sůl, pepř
1 lžička strouhané kůry z limety
1 lžíce rostlinného oleje
1 hrst špenátových listů
1 hrst brokolicových růžiček
2 lžíce Veggie Bio cizrnové pomazánky
1 utřený stroužek česneku
šťáva z poloviny citronu
1 lžíce směsi salátových semínek

Jak na to?

Batáty pokapejte olejem a pečte 20 minut v troubě při 200 °C.
Cizrnu 15–20 minut pozvolna restujte na oleji na pánvi. Poté vyjměte a obalte ve směsi koření a limetkové kůry.
Brokolici krátce povařte v osolené vodě. Přidejte čerstvý špenát, zalijte dresinkem a posypte semínky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pečené batáty a pikantní cizrna

Hlavní chod Velmi snadné Saláty Bezlepkové Bez laktózy Vegetariánské Veganské Superzdravé misky Magazín 9/2017 Počet porcí: 1 porce
Průměrné hodnocení 3 (2)

Co budete potřebovat

1 menší batát nakrájený na kostky
100 g uvařené Bio cizrny
1 lžíce směsi koření: římský kmín, kurkuma, kajenský pepř, sůl, pepř
1 lžička strouhané kůry z limety
1 lžíce rostlinného oleje
1 hrst špenátových listů
1 hrst brokolicových růžiček
2 lžíce Veggie Bio cizrnové pomazánky
1 utřený stroužek česneku
šťáva z poloviny citronu
1 lžíce směsi salátových semínek

Jak na to?

Batáty pokapejte olejem a pečte 20 minut v troubě při 200 °C.
Cizrnu 15–20 minut pozvolna restujte na oleji na pánvi. Poté vyjměte a obalte ve směsi koření a limetkové kůry.
Brokolici krátce povařte v osolené vodě. Přidejte čerstvý špenát, zalijte dresinkem a posypte semínky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Fazolová miska s avokádovým...
Fazolová miska s avokádovým...
Fazolová miska s avokádovým...
Fazolová miska s avokádovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Kuskusový pilaf s medovým...
Quinoový salát s limetkovým...
Quinoový salát s limetkovým...
Quinoový salát s limetkovým...
Quinoový salát s limetkovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat