Párky s fazolemi
Ingredience
1,5 | lžíce olivového oleje |
1 | cibule |
2–3 | nožičky debrecínských párků AQ, |
pokrájených na kolečka | |
1 | plechovka červených fazolí |
sůl | |
pepř | |
1 | lžička sušeného tymiánu |
150 ml | ostřejšího kečupu |
čerstvá bageta k podávání |
Postup přípravy
V pánvi s vyšším okrajem rozpalte olivový olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Pak do pánve přidejte párky a opečte je, přidejte fazole, ochuťte solí a pepřem, přidejte tymián a kečup, prohřejte a promíchejte. Jezte s bagetou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY