×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pánvička z trouby

Inspirujte se podobnými recepty

Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s krutóny
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...

Pánvička z trouby

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pánvička z trouby

Hlavní chod Snadné Chuťovky Vánoce Pečení Magazín 12/2015
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s...
Hrachová polévka s krutóny
Hrachová polévka s krutóny
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová...
Smetanová hrachová polévka
Smetanová hrachová polévka
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...
Kakaová buchta ve tvaru hvězdy...

Inspirujte se podobnými recepty