Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Pánvička z trouby

Inspirujte se podobnými recepty

Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...

Pánvička z trouby

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pánvička z trouby

Hlavní chod Snadné Chuťovky Vánoce Pečení Tymián Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Medové trubičky
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědroveče...
Slovenská štědrovečerní...
Slovenská štědrovečerní...
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Žlutá sushi rýže
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...
Horká bílá čokoláda...

Inspirujte se podobnými recepty