Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pánvička z trouby

Inspirujte se podobnými recepty

Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky

Pánvička z trouby

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pánvička z trouby

Hlavní chod Snadné Chuťovky Vánoce Pečení Tymián Magazín 12/2015
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Skořicové pečivo
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Vánoční zmrzlina
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s...
Stylová paštika s brusinkami
Stylová paštika s brusinkami
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky
Kokosové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty