Pánvička z trouby
Ingredience
200 g | špaget BASIC |
4 | lžíce olivového oleje |
200 g | hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky |
3 | jarní cibulky, nakrájené na kolečka |
2 | řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu) |
150 g | uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo |
4 | vejce |
50 ml | smetany ke šlehání |
lístky ze 3 snítek tymiánu | |
sůl a pepř |
Postup přípravy
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY