×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Pánvička z trouby

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami

Pánvička z trouby

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pánvička z trouby

Hlavní chod Snadné Chuťovky Vánoce Pečení Tymián Magazín 12/2015
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

200 g špaget BASIC
4 lžíce olivového oleje
200 g hlívy ústřičné AQ, nakrájené na kousky
3 jarní cibulky, nakrájené na kolečka
2 řapíky celeru, oloupané a nakrájené (zelené lístečky si schovejte na ozdobu)
150 g uzeného sýra eidam, nastrouhaného nahrubo
4 vejce
50 ml smetany ke šlehání
lístky ze 3 snítek tymiánu
sůl a pepř

Jak na to?

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. Troubu předehřejte na 190 °C. Ve větší pánvi vhodné do trouby rozehřejte olej a pomalu opékejte 2–3 minuty hlívu. Přidejte cibulky a řapíkatý celer a ještě 2 minuty opékejte. Pak do pánve vsypte špagety a nastrouhaný sýr a zlehka vše promíchejte.
Vejce prošlehejte se smetanou, přihoďte tymiánové lístky, osolte a opepřete. Směsí zalijte obsah pánve, zakryjte alobalem a nechte 10 minut péct. Ozdobte celerovými lístky a podávejte.

Inspirujte se podobnými recepty

Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Vánoční věnec
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Steakové koření
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na...
Bramborový salát na Vánoce
Bramborový salát na Vánoce
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s...
Vánoční muffiny s pralinkami
Vánoční muffiny s pralinkami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019