×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Palačinky s pošírovaným vejcem

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Palačinky s pošírovaným vejcem

Co budete potřebovat

65 g celozrnné + 65 g hladké mouky
sůl
3 velká vejce
120 ml mléka
10 g másla + na opékání
60 g bílého jogurtu
60 g majonézy
4 lžíce citronové šťávy
2 lžíce vody
hrst čerstvé bazalky
sůl, pepř
zelený salát
4 vejce
4 lžíce octa

Jak na to?

Z mouky, soli, vajec, mléka a rozpuštěného másla připravte těsto. Na másle opečte palačinky. Smíchejte jogurt, majonézu, 2 lžíce citronové šťávy, vodu, bazalku, sůl a pepř. Salát promíchejte se zbylou citronovou šťávou, solí a pepřem. Přiveďte k varu vodu na vejce, přidejte ocet. Ve vodě roztočte vír a z naběračky do ní spusťte rozklepnuté vejce, vařte 3 minuty. Střed palačinky pomažte dresinkem, okraje shrňte a navrch dejte salát a vejce.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Palačinky s pošírovaným vejcem

Hlavní chod Snadné Bazalka Magazín 2/2016
(0)

Co budete potřebovat

65 g celozrnné + 65 g hladké mouky
sůl
3 velká vejce
120 ml mléka
10 g másla + na opékání
60 g bílého jogurtu
60 g majonézy
4 lžíce citronové šťávy
2 lžíce vody
hrst čerstvé bazalky
sůl, pepř
zelený salát
4 vejce
4 lžíce octa

Jak na to?

Z mouky, soli, vajec, mléka a rozpuštěného másla připravte těsto. Na másle opečte palačinky. Smíchejte jogurt, majonézu, 2 lžíce citronové šťávy, vodu, bazalku, sůl a pepř. Salát promíchejte se zbylou citronovou šťávou, solí a pepřem. Přiveďte k varu vodu na vejce, přidejte ocet. Ve vodě roztočte vír a z naběračky do ní spusťte rozklepnuté vejce, vařte 3 minuty. Střed palačinky pomažte dresinkem, okraje shrňte a navrch dejte salát a vejce.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty