Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Pak choi miska se seitanem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Pak choi miska se seitanem

Co budete potřebovat

1 lžička chilli vloček
3 stroužky česneku
300 ml vody
20 ml octa
50 ml rybí omáčky
50 g cukru krupice
150 g seitanu NP Veggie
4 mrkve
100 g mraženého hrášku
1 svazek ředkviček
1 jarní cibulka
120 g tenkých rýžových nudlí
sůl
2 kusy salátu pak choi
20 ml omáčky teriyaki
1 citron

Jak na to?

1. Nejprve připravte zálivku. Do rendlíku dejte chilli vločky, očištěné a nakrájené stroužky česneku, vodu, ocet, rybí omáčku a cukr. Přiveďte k varu a odstavte.

2. Seitan zprudka orestujte na rozehřáté pánvi a dejte stranou. Očištěnou mrkev nakrájejte na tenké nudličky. Hrášek propláchněte vroucí vodou a dejte stranou. Ředkvičky a jarní cibulku očistěte a nakrájejte na plátky. Rýžové nudle ponořte do osolené vroucí vody a 2 minuty povařte. Přeceďte a vložte do misek.

3. Pak choi rozkrojte na čtvrtiny, zprudka orestujte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany a pak podlijte omáčkou teriyaki. Sundejte z plotny a pokapejte citronovou šťávou.

4. Misky s rýžovými nudlemi postupně naplňte připraveným seitanem, mrkví, hráškem, ředkvičkami a cibulkou. Nahoru dejte polovinu pak choi a vše zalijte připravenou omáčkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Pak choi miska se seitanem

Velmi snadné Rychlá večeře Videorecept Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

1 lžička chilli vloček
3 stroužky česneku
300 ml vody
20 ml octa
50 ml rybí omáčky
50 g cukru krupice
150 g seitanu NP Veggie
4 mrkve
100 g mraženého hrášku
1 svazek ředkviček
1 jarní cibulka
120 g tenkých rýžových nudlí
sůl
2 kusy salátu pak choi
20 ml omáčky teriyaki
1 citron

Jak na to?

1. Nejprve připravte zálivku. Do rendlíku dejte chilli vločky, očištěné a nakrájené stroužky česneku, vodu, ocet, rybí omáčku a cukr. Přiveďte k varu a odstavte.

2. Seitan zprudka orestujte na rozehřáté pánvi a dejte stranou. Očištěnou mrkev nakrájejte na tenké nudličky. Hrášek propláchněte vroucí vodou a dejte stranou. Ředkvičky a jarní cibulku očistěte a nakrájejte na plátky. Rýžové nudle ponořte do osolené vroucí vody a 2 minuty povařte. Přeceďte a vložte do misek.

3. Pak choi rozkrojte na čtvrtiny, zprudka orestujte na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany a pak podlijte omáčkou teriyaki. Sundejte z plotny a pokapejte citronovou šťávou.

4. Misky s rýžovými nudlemi postupně naplňte připraveným seitanem, mrkví, hráškem, ředkvičkami a cibulkou. Nahoru dejte polovinu pak choi a vše zalijte připravenou omáčkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty