
Marinovaný vepřový bok

Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Cukr tmavý BIO 100 g
- Česnek 3 strouž.
- Sherry 100 ml
- Zázvor 80 g
- Sojová omáčka 80 ml
- Kečup 180 ml
- Hořčice dijonská 1 plž
- Vepřový bůček bez kosti na plátky 750 g
- Mrkev 2 ks
- Zelí bílé 1 ks
- Cibulka jarní 3 ks
- Limetka 2 ks
- Olej sezamový 1 člž
- Olej slunečnicový 1 plž
- Cukr tmavý BIO 100 g
- Česnek 3 strouž.
- Sherry 100 ml
- Zázvor 80 g
- Sojová omáčka 80 ml
- Kečup 180 ml
- Hořčice dijonská 1 plž
- Vepřový bůček bez kosti na plátky 750 g
- Mrkev 2 ks
- Zelí bílé 1 ks
- Cibulka jarní 3 ks
- Limetka 2 ks
- Olej sezamový 1 člž
- Olej slunečnicový 1 plž


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.