Pealla s klobásou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Olej rozpalte ve velkém silnostěnném hrnci. Přidejte cibuli a chorizo a opékejte asi 4–5 minut, v polovině vsypte česnek. Vsypte rýži, vlijte vývar, přidejte rajčata, promíchejte, přiklopte a na mírném ohni vařte 15 minut, aby byla rýže al dente neboli na skus. Podávejte posypané koriandrem a rozdrobeným sýrem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Pealla s klobásou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Olej rozpalte ve velkém silnostěnném hrnci. Přidejte cibuli a chorizo a opékejte asi 4–5 minut, v polovině vsypte česnek. Vsypte rýži, vlijte vývar, přidejte rajčata, promíchejte, přiklopte a na mírném ohni vařte 15 minut, aby byla rýže al dente neboli na skus. Podávejte posypané koriandrem a rozdrobeným sýrem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio