Další recepty a články
Paella (čti paeja) s krevetami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje. Přidejte na kolečka nakrájenou klobásu chorizo, opečte ji a vyjměte. Do pánve přidejte další lžíci oleje, krátce opečte česnek a cibuli.
2. Přidejte nakrájenou papriku a rajče, dále na proužky nakrájené kuřecí maso a opečte. Přidejte rýži a promíchejte. Do pánve vraťte klobásku, pár kousků odložte na ozdobu.
3. Zalijte vývarem, zasypte šafránem a za stálého míchání 3 minuty zprudka duste. Plamen stáhněte a 10 minut vařte bez míchání.
4. Přidejte krevety, fazolové lusky a povařte 7 minut. Přidejte zbytek klobásky a posypte nasekanou petrželkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Paella (čti paeja) s krevetami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. V pánvi rozehřejte 1 lžíci oleje. Přidejte na kolečka nakrájenou klobásu chorizo, opečte ji a vyjměte. Do pánve přidejte další lžíci oleje, krátce opečte česnek a cibuli.
2. Přidejte nakrájenou papriku a rajče, dále na proužky nakrájené kuřecí maso a opečte. Přidejte rýži a promíchejte. Do pánve vraťte klobásku, pár kousků odložte na ozdobu.
3. Zalijte vývarem, zasypte šafránem a za stálého míchání 3 minuty zprudka duste. Plamen stáhněte a 10 minut vařte bez míchání.
4. Přidejte krevety, fazolové lusky a povařte 7 minut. Přidejte zbytek klobásky a posypte nasekanou petrželkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio